Fiat Pakketprijzen

Fiat Pakketprijzen

De kosten en de werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt van uw Fiat, zijn vóóraf vastgesteld in voordelige all-in pakketprijzen. Op basis van uw kenteken, mvs-code of omschrijving van uw Fiat kunt u uw pakketprijs – op elk moment – online berekenen. Zo komt u dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

Wanneer kunt u gebruik maken van Fiat Pakketprijzen?

•  Zolang u Fiat rijdt
• Wanneer uw kilometerstand overeenkomt met het geprogrammeerd onderhoud

Regulier onderhoud
De onderdelen van uw Fiat zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden. Regulier onderhoud is dus zowel tijd- als kilometerafhankelijk. Fiat heeft hiervoor all-in pakketprijzen samengesteld, die in het complete onderhoud van uw Fiat voorzien. Afgestemd op de leeftijd van uw Fiat, het aantal gereden kilometers én het type Fiat dat u rijdt, wordt uw pakketprijs bepaald. De prijs van uw pakket is altijd inclusief arbeidsloon, originele Fiat onderdelen, materiaal, milieutoeslagen en BTW.

Bereken uw pakketprijs online!
Voorkom verrassingen door gebruik te maken van de eenvoudige online pakketprijsberekenaar van Fiat.

Voer uw kenteken in en het systeem toont u de vaste all-in pakketprijs per kilometrage voor uw type Fiat. Zo kunt u niet alleen de kosten van uw eerstvolgende onderhoudsbeurt berekenen, u kunt ook alvast inzicht krijgen in toekomstige onderhoudskosten.

Doe uw voordeel bij Nieuwkoop, de officiële Fiat dealer:

• Betrouwbaar op weg door tijdig onderhoud
• Vakkundig onderhoud op de juiste tijd
• Vaste all-in pakketprijzen
• Geen onverwachte verrassingen

 

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer