Fiat dealer Brabant | Autobedrijf Nieuwkoop

Fiat dealer Brabant

fiat brabant

Als u een Fiat aan wilt schaffen wilt u natuurlijk wel wat te kiezen hebben. U kunt dan het beste langsgaan bij een Fiat dealer. In regio Brabant vindt u Nieuwkoop Automotive Group, al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Als official Fiat dealer Brabant hebben wij alle nieuwste modellen in onze showroom staan. Ook bieden wij occasions tegen scherpe prijzen. Nieuwkoop Automotive Group is gevestigd in Den Bosch. U vindt er veel verschillende merken onder één dak, waaronder het merk Fiat. Ieder merk heeft bij ons een eigen showroom en een eigen klantgericht merkteam. Doordat elk merk een eigen showroom en een eigen merkteam heeft kunnen wij u de ultieme merkbeleving bieden. Ons merkteam laat u graag de nieuwste modellen zien en kan u tijdens uw bezoek meer vertellen over onze interessante acties en actuele aanbiedingen.

Over Fiat

Fiat is hoofdrolspeler op de Italiaanse automarkt en Fiat is dan ook het grootste Italiaanse automerk. Het merk is groot geworden door het bouwen van innovatieve, compacte auto’s met een onderscheidend uiterlijk. Een voorbeeld hiervan is de Fiat 500, die recentelijk in een nieuw jasje is gestoken en nog steeds heel geliefd is. Het merk Fiat staat voor technische innovatie en Italiaans design. Of u nu op zoek bent naar een gunstig geprijsde familie-auto of een zuinige, compacte auto zoekt met Italiaanse flair, bij Fiat zit u goed.

De juiste Fiat kopen bij Fiat dealer Brabant

Ons Fiat Brabant merkteam helpt u graag bij het kiezen en samenstellen van het juiste model. Aan de hand van relevante vragen maken ze het een stuk eenvoudiger om een keuze te maken uit ons grote aanbod van Fiat auto’s. Ons merkteam luistert goed naar uw wensen. Zo hebben wij als Fiat dealer Brabant de ideale Fiat snel voor u gevonden. Bezoek onze showroom in Den Bosch en laat u adviseren en inspireren!

Over Nieuwkoop Automotive Group

Nieuwkoop Automotive Group is al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Het begon allemaal met een klein bedrijfje, dat werd opgericht in 1957. Vandaag de dag is Nieuwkoop Automotive Group uitgegroeid tot de grootste autodealer van regio Den Bosch. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. We vinden het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten en geven iedere klant persoonlijk advies. We houden van eerlijkheid en het nakomen van onze afspraken. U kunt van ons op aan. We doen er alles aan om u als klant niet alleen tevreden te stemmen maar om u ook tevreden te houden. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor iedere klant, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group naar streven. Graag tot ziens in onze showroom in Den Bosch!