Fiat Brabant? Nieuwkoop, de Fiat dealer uit Brabant!

Fiat Brabant

fiat brabant

Wilt u graag een Fiat Brabant aanschaffen? Dan bent u bij Nieuwkoop Automotive Group aan het juiste adres. Als official dealer van Fiat hebben wij alle nieuwste modellen in onze showroom staan. Ook bieden wij occasions tegen scherpe prijzen. Nieuwkoop Automotive Group is gevestigd in Den Bosch. U vindt hier verschillende merken onder één dak, waaronder Fiat. Ieder merk heeft bij ons een eigen showroom en een eigen klantgericht merkteam. Bezoek onze showroom voor de ultieme merkbeleving van Fiat! Ons merkteam laat u graag de nieuwste modellen zien en kan u tijdens uw bezoek meer vertellen over onze interessante acties en actuele aanbiedingen.

Over Fiat

Fiat is het grootste Italiaanse automerk. Het merk is groot geworden door het bouwen van innovatieve, compacte auto’s met een onderscheidend uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan de Fiat 500, een iconische Fiat die recentelijk in een nieuw jasje is gestoken en nog steeds zeer geliefd is. Fiat staat voor technische innovatie en Italiaans design. Bent u op zoek naar een gunstig geprijsde familie-auto? Of zoekt u een zuinige, compacte auto? Dan is een Fiat wat u zoekt.

De juiste Fiat Brabant kopen

Ons Fiat Brabant merkteam staat u graag terzijde bij het kiezen van de juiste auto door persoonlijk advies te geven. Ook stellen ze u relevante vragen waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om een keuze te maken uit de verschillende Fiat Brabant modellen. Door goed te luisteren naar uw wensen heeft ons merkteam de ideale Fiat voor u snel gevonden. Bezoek onze showroom in Den Bosch en laat u adviseren en inspireren!

Over Nieuwkoop Automotive Group

Nieuwkoop Automotive Group is al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Onze uitstekende service, onze gastvrijheid, onze dienstbaarheid en het enthousiasme waarmee we iedere klant ontvangen en helpen hebben ervoor gezorgd dat Nieuwkoop Automotive Group van een klein bedrijfje, dat werd opgericht in 1957, is uitgegroeid tot de grootste autodealer van regio Den Bosch. Vandaag de dag staat klanttevredenheid nog steeds hoog bij ons in het vaandel. We bouwen graag een persoonlijke band op met onze klanten en geven iedere klant persoonlijk advies. We houden van eerlijkheid en het nakomen van onze afspraken. U kunt van ons op aan. We doen er alles aan om u als klant niet alleen tevreden te stemmen maar om u ook tevreden te houden. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor iedere klant, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group naar streven. Graag tot ziens in onze showroom in Den Bosch!